Zet de eerste stap naar jouw digitale strategie met het DEN Academie combi-pakket

Wil jij een digitale strategie ontwikkelen en de eerste stappen zetten in de uitvoering? Maak dan nu gebruik van een voordelig pakket waarbij je een digitale strategie gaat ontwikkelen, onderdeel wordt van een community en een vervolgworkshop kan volgen bij de DEN Academie. Met ondersteuning van Werktuig PPO, krijg je hiervoor wel 75% vergoed. We hebben alles al voor je klaargezet, de offerte en de informatie om het aanvraagproces binnen 5 minuten te doorlopen.

5 min. lezen

Wil je een visie ontwikkelen op digitaal voor je organisatie? Maak dan nu gebruik van een voordelig combi-pakket van de DEN Academie, waarvoor je 75% vergoed kunt krijgen door Werktuig PPO. In totaal kun je dan van het pakket gebruik maken voor maar €625,-. De enige voorwaarden zijn dat je organisatie een passend SBI-nummer heeft en dat je vóór 1 april 2025 aan de workshops deelneemt. Meer informatie (Opent een externe link)over SBI-codes vind je op de website van WerktuigPPO. (Opent een externe link)

Waar bestaat het combi-pakket uit?

  1. Incompany workshop Digitale strategie, hier begin je!

    Een workshop binnen je eigen organisatie voor 4-7 personen. Klik hier voor meer informatie over deze incompany workshop.

  2. Een vervolgworkshop naar keuze

    Op basis van de ambities die jullie formuleren in de eerste workshop, kun je kiezen uit één van onze verdiepende (incompany) workshops. Duik bijvoorbeeld in het Publiek van de toekomst, werk aan een Innovatieve organisatie of neem als manager deel aan het programma Digitaal Leiderschap.

  3. Toegang tot onze online leeromgeving

    Jullie krijgen toegang tot onze online leeromgeving waar jullie zelfstandig verder kunnen leren, op ieders moment en in eigen tempo.

Kosten en voorwaarden

Dit pakket wordt tot 1 april 2025 voordelig aangeboden door de DEN Academie. Bovendien financiert de regeling Werktuig PPO 75% van de kosten. Dit betekent dat jouw organisatie al voor €625,- stappen gaan zetten in jullie digitale strategie.

Om hier gebruik van te maken moet jouw organisatie aan deze voorwaarden voldoen:

  • De organisatie heeft een SBI-nummer dat valt onder Kunsten en erfgoed, Media & entertainment of Creatieve zakelijke dienstverlening;
  • De organisatie heeft minimaal 3 medewerkers;
  • Er doen meerdere mensen uit de organisatie mee aan de workshops;
  • Aanvragen voor 31 december 2024;
  • Uitvoeren tussen 1 september 2024 en 1 april 2025.

Start hier met de aanvraag!

Vul voorafgaand aan de aanvraag dit formulier in om de offerte bij DEN op te vragen. (Opent een externe link) Je krijgt de offerte via e-mail toegestuurd en hiermee kun je onderstaand aanmeldproces voltooien. Vul de informatie in zoals beschreven:
(Opent een externe link)

Klik hier om een aanvraag bij WerktuigPPO te doen. (Opent een externe link)

De volgende antwoorden kan je opgeven in het aanvraagformulier:

  • Vraag 1 t/m 9: vul de gegevens in van jou als aanvrager en je organisatie.
  • Vraag 10: Hieronder geven we je de tekst om over het traject mee te geven.

Pakket Digitale Strategie via DEN Academie.

Graag maakt [naam organisatie] gebruik van het digitale strategie pakket van DEN. We hebben nog geen digitale strategie ontwikkeld maar wensen dit graag samen met onze collega’s op te stellen voor onze organisatie. Het hebben van een digitale strategie stelt ons in staat om richting te bepalen zodat we de nodige stappen gaan zetten om onze digitale doelen op langer termijn te behalen. Graag worden we op weg geholpen bij deze eerste stappen. Dit pakket stelt ons in staat om tot een digitale strategie te komen en vervolgens de nodige kennis voor onze organisatie op te doen (naar behoefte) en onderdeel uit te maken van een leeromgeving. Met DEN zullen we op korte termijn de kennissessies inplannen met diverse collega’s en uitvoeren voorafgaande aan 1 april 2025.

  • Vraag 11: Selecteer 'Ik wil een offerte uploaden'
  • Vraag 12: Upload de offerte die je van DEN hebt ontvangen. LET OP: in de offerte moet je de gegevens van jouw organisatie zetten!

Done!

We gaan alles inplannen zodra je reactie van Werktuig PPO hebt ontvangen. Gezien we al in contact staan met elkaar door het verstrekken van de offerte, kunnen we snel aan de slag.

Deel dit nieuws artikel

De DEN nieuwsbrief. Iedere maand in je inbox.

Tips, inspiratie en kennis over digitale transformatie in de cultuursector